Kvíz 3

2. září 2007 v 19:34 | David |  Kvizy
Prosím Nepodvádějte jinak to nemá cenu dělat vysledky jsou dole a ohodnocení také.
Ten kdo bude podvádět tak je pěkná sračka to vám teda řeknu.
1. Jaký dopravní prostředek je třeba k famfrpálu?

A) auto

B) koště
C) vlak
2. Jak se jmenuje Vy-víte-kdo?
A) Tom Raddle
B) Tom Rolvoj Riddle
C) Tom Rojvol Raddle
3. Jak se jmenovali Harryho rodiče?
A) James a Lily
B) John a Lily
C) John a Laura
4. Kdo chytil Harryho a Rona při nakukování do Velké síně? - v druhém díle
A) Argus Filch
B) Prof. Snape
C) Prof. Brumbál
5. Jakou úlohu ve famfrpálovém družstvu má Harry?
A) odrážeč
B) střelec
C) chytač
6. Kde nastoupil Harry do Záchranného autobusu?
A) v Magnoliové ulici
B) v Prasinkách
C) v Příčné ulici
7. Jak bazilišek zabíjí své objeti?
A) podívá se jim do očí
B) spálí je svým dechem
C) udusí je svým sevřením
8. Kolik druhů míčů se používá při famfrpálu?
A) 2
B) 3
C) 4
9. Co je to hulák?
A) dopis
B) jídlo
C) duch
10. V jaké koleji jsou zařazeni všichni sourozenci Rona Weasleyho?
A) Havraspár
B) Nebelvír
C) Mrzimor
1.B 2.C 3.A 4.A 5.C 6.A 7.A 8.B 9.A 10.B

Ohodnocení:
10 bodů: V ...... vynikající
9 až 8 bodů: N ...... nad očekávání
8 až 7 bodů: P ...... přijatelné
7 až 5 bodů: M ...... mizerné
5 až 2 body: H ...... hrozné
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Lenka Lenka | 26. července 2008 v 10:54 | Reagovat

Tak se mi to povedlo VYNIKAJÍCÍ ;-) Máš ty testy vážně dobré:-)

2 sona vavroušková sona vavroušková | E-mail | 19. října 2008 v 15:53 | Reagovat

nad očekávání

3 John Granger John Granger | Web | 15. ledna 2009 v 11:16 | Reagovat

vynikající

4 MakinQ.a MakinQ.a | 8. dubna 2009 v 17:28 | Reagovat

azh na tO zhe harryhO a rOna we dwOjce nashel snape....ne filch....smula....mash tO blbe...

5 Endy Endy | 19. července 2009 v 18:44 | Reagovat

hrozne xD

6 zeneth zeneth | E-mail | 13. dubna 2013 v 16:05 | Reagovat

hej endy ale on/a to asi dělál podle filmu..:) taky to tam mám blbě protože sem to jen četla ale filmy sem viděla taky..:** je to prostě úúúža film co říkáte..???

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama