Kvíz 2

2. září 2007 v 19:14 | David |  Kvizy
Prosím Nepodvádějte jinak to nemá cenu dělat vysledky jsou dole a ohodnocení také.
Ten kdo bude podvádět tak je pěkná sračka to vám teda řeknu.
1. Jak se jmenovali Harryho rodiče?
a).Lucius a Narcissa
b).James a Lili
c).Vernon a Petunie
2. Ohnivý pohár je předmět který�
a). vybírá šampiony na turnaj tří kouzelníků
b). mění vodu ve zlatu
c). má nekonečný obsah vody
3. Ron Weasley má�
a). otce ministrem kouzlem
b). smradlavé ponožky
c). hodně sourozenců
4. Kde by jste momentálně nalezli Zlatoslava Lockharta?
a). nikde, zemřel na konci druhé knihy
b). přece v Bradavicích kde učí!
c). je v nemocnici U svatého Munga
5. Jak se jmenuje obraz který je vchodem do společenské místnosti Nebelvíru?
a). Buclatá dáma
b). Trollí radovánky
c). Ani jedno, není to obraz ale socha Gordika Nebelvíra
6. Potřebujete mluvit se Snapem. Kde ho nejspíš naleznete (ještě než utekl z Bradavic)?
a). ve vaně
b). ve sklepení
c) v nebelvírské společenské místnosti
7. Jaká jsou povolání rodičů Hermiony Grangerové?
a). matka nezaměstnaná, otec učí v Bradavicích
b). oba kuchaři
c). oba zubaři
8. A teď něco těžšího�Jak se jmenovali rodiče Lorda Voldemorta?
a). Merope a Tom Raddle
b). Morfina a Tom Raddle
c). Merope a Salazar Zmijozel
Tak, doufám že jste se s testíkem poprali a tady jsou výsledky!
1b, 2a, 3c, 4c, 5a, 6b, 7c, 8a
8Bodů - Vynikající
7 až 6Bodů - Nad očekávání
5 až 4Body - Přijatelné
3Body - Mizerné
2Body - Hrozné
1 až 0Bodů - Troll
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lenka Lenka | 26. července 2008 v 10:57 | Reagovat

Tak VYNIKAJÍCÍ :-)) Zase se mi to povedlo;-)

2 sona vavroušková sona vavroušková | E-mail | 19. října 2008 v 15:57 | Reagovat

vynikající

3 John Granger John Granger | Web | 15. ledna 2009 v 11:13 | Reagovat

já taky vynikající

4 MakinQ.a MakinQ.a | 8. dubna 2009 v 17:25 | Reagovat

wynikajici...

5 Endy Endy | 19. července 2009 v 18:38 | Reagovat

Přijatelné xD

6 KAtie Granger KAtie Granger | Web | 28. srpna 2009 v 11:21 | Reagovat

Vynikající!!! Nebyl moc těžký, ale byl bestovej

7 Tenullka Tenullka | E-mail | Web | 1. září 2009 v 20:15 | Reagovat

VINIKAJÍCÍ!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama