Kvíz 6

2. září 2007 v 20:38 | David |  Kvizy
Prosím Nepodvádějte jinak to nemá cenu dělat vysledky jsou dole a ohodnocení také.
Ten kdo bude podvádět tak je pěkná sračka to vám teda řeknu.
1. Kdo to je Bazilišek v knížce Harry Potter a tajemná komnata?
A)Rostlina.
B)Myš .
C)Hermoniny Kočka.
D)Had.
2. Co je to Azkaban ve třetí knížce?
A)Hrad.
B)Ulice.
C)Vězení.
D)Škola .
3. Jáký byl třetí úkol ve čtvrté knížce?
A)Bludiště.
B)Přemoct draka.
C)Zachránit kamaráda v moři.
D)Zachránit kamaráda od jezerních lidí v jezeře.
4. Kde Harryho Pottera zachránil záchraný autobus?
A)Obrtlé ulici
B)Příčné ulici
C)Zobí ulici
D)Magnoliové ulici
5. Ředitel(ka) Bradavické školy je:
A)Albus Brumbál
B)Severus Snape
C)Kornelius Propletal
D)Minerva Mcgonagelová
6. Lord voldemort se vlastním jménem jmenoval:
A)Frank Bryce
B)Griphook
C)Dedelus kopál
D)Tom Rojvol Radlle
7. Jak se jmenovali Harryho rodiče?
A)Lily a James Potterovi
B)Loly a John Potterovi
C)Luly a Joe Potterovi
D)Linda a Harry Potterovi
8. První známé heslo nebelvírské věže je:
A)Caput Draconis
B)Riddiculus
C)Lampiónky
D)Třesky Plesky
9. Kdo napsal knihy Harryho Pottera?
A) J.G.Rowlingová
B) J.K.Rovlingová
C) J.K.Rowlingová
D) J.K.Rowlinková
10. Jaké koště měl Harry Potter jako první?
A)Meteor
B)Nimbus 2000
C)Nimbus 2001
D)Zameťák 7
11. Na jaké světové straně od bradavic je azkaban?
A)Jih
B)Sever
C)Východ
D)Západ
12. Jak se jmenuje Nevillův žabák?
A)Trezor
B)Trevor
C)Skokan
D)Prašivka
1.D 2.C 3.A 4.D 5.A 6.D 7.A. 8.A 9.C 10.B 11.B 12.B
12 až 11Bodů - Vynikající
10 až 9Bodů - Nad očekávání
8 až 7Bodů - Přijatelné
6 až 5Bodů - Mizerné
4 až 3Bodů - Hrozné
2 až 0Bodů - Troll
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Tak co jak ste dopadly 5???

Vynikající 61.5% (32)
Nad očekávání 26.9% (14)
Přijatelné 7.7% (4)
Mizerné 0% (0)
Hrozné 1.9% (1)
Troll 1.9% (1)

Komentáře

1 ajo ajo | E-mail | 22. dubna 2008 v 21:10 | Reagovat

neviem ako mam na tie testy odpovedat poradte mi prosím??

2 ja ja | 25. července 2008 v 19:15 | Reagovat

máš to tu fakt dost hrozné

3 Lenka Lenka | 26. července 2008 v 10:44 | Reagovat

Měla jsem známku VYNIKAJÍCÍ :-) Tak jsem dobrá v Harryho světě:-) Fakt dobrý testy:-)

4 John Granger John Granger | Web | 15. ledna 2009 v 11:22 | Reagovat

jj dobrý testy taky vynikající

5 MakinQ.a MakinQ.a | 8. dubna 2009 v 17:34 | Reagovat

wynikajici...dObrej blOg....<3

6 Endy Endy | 19. července 2009 v 18:59 | Reagovat

chjo! přijatelníjá nikdy nebudu mít Vynikající! x(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama