Kvíz 1

2. září 2007 v 19:03 | David |  Kvizy
Prosím Nepodvádějte jinak to nemá cenu dělat vysledky jsou dole a ohodnocení také.
Ten kdo bude podvádět tak je pěkná sračka to vám teda řeknu.
1. Které kouzlo způsobuje rychlý růst zubů?
a) Dissendium
b) Deletrius
c) Densaugeo
2. Kouzlo Reparo slouží :
a) ke spravení věcí
b) k napravení uplynulé události
c) k vykouzlení peněz
3. Jaké kouzlo použijeme , chceme- li , aby se věc vznášela (levitovala) ?
a) Waddiwasi
b) Wingardium leviosa
c) Ferula
4. Kouzlo Serpensortia použijeme , když chceme , aby :
a) protivník tancoval
b) se Vaše hůlka rozsvítila
c) na protivníka zaútočil had
5. Které tři kletby se nepromíjejí?
a) Amnesia , Accio , Impervius
b) Avada Kedavra , C rucio , Imperios
c) Apparecium , Avis , Impedimenta
6. Jakým kouzlem zničíte bubáka?
a) Riddiculus
b) Rictusempra
c) Reducio
7. Kouzlo Pertrificus totalus způsobí , že :
a) Vyčistí pokoj a uklidí věci
b) protivníka úplně spoutá
c) na pokožce vzniknou bolestivé jizvičky
8. Které kouzlo soupeře odzbrojí?
a) Expecto Patronum
b) Ennervate
c) Expelliarmus
9. Které kouzlo Vaši hůlku rozsvítí?
a) Nox
b) Lumos
c) Morsmordre
10. Co se stane , když řeknete Accio hůlka?
a) podá se Vám hůlka
b) hůlka se Vám sama přelomí
c) zmizí Vám hůlka
Tento test byl nejlehčí za poslední dva roky ... Ale vraťme se k hodnocení. Za správnou odpověď Vám započítám bod , za špatnou i nezodpovězenou odpověď bod nezapočítávám.
Správné odpovědi:
1.c , 2.a , 3.b , 4.c , 5.b , 6.a , 7.b , 8.c , 9.b , 10.a
Ohodnocení:
10 bodů: V ...... vynikající
9 až 8 bodů: N ...... nad očekávání
8 až 7 bodů: P ...... přijatelné
7 až 5 bodů: M ...... mizerné
5 až 2 body: H ...... hrozné
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lenka Lenka | 26. července 2008 v 11:02 | Reagovat

Mám to HROZNÉ bů bů bů :´-(

2 sona vavroušková sona vavroušková | E-mail | 19. října 2008 v 16:01 | Reagovat

nad očekávání

3 Miška Miška | 30. října 2008 v 20:30 | Reagovat

Pokud v ruce žádnou hůlku nemáte, tak se vám sama při sslovech accio nepodá....

4 John Granger John Granger | Web | 15. ledna 2009 v 11:11 | Reagovat

Miška: podá ale jenom u velkých kouzelníků jako je brumbál nebo voldemort třeba harry by to nedokázal

5 Endy Endy | 19. července 2009 v 18:33 | Reagovat

Nad Očekávání xD

6 simona simona | 1. srpna 2009 v 15:35 | Reagovat

ja sem dopapadla vynikajicí ale to nekecam!!!!!!!!

7 KAtie Granger KAtie Granger | Web | 28. srpna 2009 v 11:18 | Reagovat

bodů, jsem měla první blbě...Jak mi to mohlo proboha vypadnout?!!!
Ale super testík!

8 joey joey | 26. listopadu 2009 v 10:03 | Reagovat

1.chyba nad očekavani bééé

9 king king | 2. dubna 2010 v 23:01 | Reagovat

lamy musite jinci hulkou namirit na druhou rict accio a hulka druha k vam prileti

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama